AdvokatWatch

KPMG-chef venter øget revisor-angreb på advokater

De store revisions- og konsulenthuse har bevæget sig ind på advokaternes territorium i udlandet, og bevægelsen er på vej til Danmark, mener KPMG-topchef, som endnu selv lurepasser.

Thomas Hofman-Bang, adm. direktør i KPMG Danmark, mener det vil være sundt, hvis det politisk besluttes at give revisions- og konsulentfirmaer bedre muligheder for at levere advokatydelser | Foto: Ritzau Scanpix/Sebastian Buur Gunvald

Revisonskæmperne er allerede i gang med et fuldblods angreb på advokatbranchen i udlandet, og den udvikling er også på vej til Danmark. Det vurderer topchef for KPMG Danmark, Thomas Hofman-Bang, over for AdvokatWatch.

"Jeg tror, du kommer til at se mere af, at kortene bliver blandet. Hvis du ser tendenserne i udlandet, er det helt tydeligt, at alle Big Four (de fire store revisionshuse PWC, Deloitte, EY og KPMG, red.) har store ambitioner om at penetrere advokatbranchen. Det har vi set i andre markeder, og det tror jeg også kommer til at sprede sig til Danmark," siger Thomas Hofman-Bang.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier