AdvokatWatch

KPMG-rådgiver har vokseværk: Vil fordoble markedsandel på få år

Rådgivningsfirmaet KPMG Acor Tax har skruet op for væksten og forventer at fordoble sin markedsandel på 12 pct. inden for skatterådgivning over de næste to til fem år. Firmaet, der udfordrer traditionelle skatteadvokater, stiler efter at nå op på 200 ansatte "inden for kort tid", siger partner Ria Falk til AdvokatWatch.

Foto: PR.

Revisions- og rådgivningsfirmaet KPMG har haft nogle hårde år i Danmark siden 2013, hvor "revisorkuppet" førte til, at KPMG mistede størstedelen af partnerne til det konkurrerende selskab EY. Forretningen led, og det er først sidste år, at KPMG begyndte at tjene penge, viser årsrapporten.

Selv om KPMG stadig bliver betegnet som et af big four-selskaberne – sammen med Deloitte, EY og PWC – har revisionsfirmaerne BDO og Beierholm overgået KPMG i størrelse målt på omsætningen i Danmark. Men når man ser mod de danske KPMG-selskaber, har man siden 2014 også skullet regne et andet firma med i ligningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier