AdvokatWatch

Kammeradvokaten indkasserer 1,5 mio. for undersøgelse af skandalesag i Aarhus

Det har kostet Aarhus Kommune 1,5 mio. kr. at få Kammeradvokaten til at kortlægge en sag om diskrimination og chikane i Aarhus.

Niels Banke, partner hos Kammeradvokaten, og kollegaen Lene Damkjær Christensen undersøgte en sag om chikane i Aarhus Kommune. Opgaven har indbragt Kammeradvokaten 1,5 mio. kr. | Foto: Kammeradvokaten

Kammeradvokatens undersøgelse af en ophedet sag om fejlagtig behandling af medarbejdere i Aarhus Kommune har indbragt firmaet 1,5 mio. kr., lidt mere end Kammeradvokatens undersøgelse af tre hjemsendte chefer i udbytteskandalen i Skat.

Det viser en aktindsigt, AdvokatWatch har fået i Aarhus Kommunes udgifter til undersøgelser af forholdene i den skandaleramte Teknik og Miljø-afdeling, som har ført til fyringen af flere chefer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier