AdvokatWatch

Anklage: Kammeradvokaten har brugt 335 timer på konkursbo der kun krævede 90

Medkurator mener, Kammeradvokatens Boris Frederiksen har begået fejl og brugt alt for meget tid på et overskueligt konkursbo.

Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten afviser kritik af hans salærkrav som "fuldstændig frihåndstegning" | Foto: Torben Strøyer

Partner Kristian Elvang-Gøransson fra advokatfirmaet Elvang & Partnere mener, kollegaen Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten forlanger for meget i salær og har brugt for meget tid på et af finanskrisens konkursboer.

Det skriver Berlingske Business.

Kristian Elvang-Gøransson og Boris Frederiksen er begge kuratorer i vindparkselskab Windpark Iven, som var en del af ejendomsmatadoren Martin Klütz’ ejendomskoncern Sandgaarden, der krakkede i 2008. Boet nærmer sig efter næsten 10 års behandling sin afslutning, og ifølge Berlingske Business har Boris Frederiksen skrevet 335 juristtimer på sin faktura.

Af dokumenter, som Berlingske Business er i besiddelse af, fremgår det, at Kristian Elvang-Gøransson over for skifteretten vurderer, at bobehandlingen kunne have været løst med 90-110 timer, og at boet kunne have været færdigbehandlet to-tre år efter konkursen.

Kristian Elvang-Gøransson beskylder også Boris Frederiksen for fejl, som har trukket processen ud og påført boet tab og unødige omkostninger.

Boris Frederiksen afviser kritikken.

"Kristian Elvang har leveret meget få timer i det konkursbo, ergo ved han intet om det. Det er fuldstændig frihåndstegning," lyder hans kommentar.

Kammeradvokatens formand i slagsmål med medkurator om salær 

Boris Frederiksen går efter at indkræve Kasi-millioner fra Pandora 

Kammeradvokaten skal undersøge pengeforbrug i VUC 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier