AdvokatWatch

Kammeradvokatens formand i slagsmål med medkurator om salær

Advokat Kristian Elvang-Gøransson mener, at Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten har sat salæret i en konkurssag, hvor de begge er kuratorer, for højt.

Partner i Kammeradvokaten Boris Frederiksen er kommet i slagsmål med en medkurator om salæret i en konkurssag. | Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Scanpix

Kammeradvokatens konkursspecialist og bestyrelsesformand, Boris Frederiksen, er røget ud i en salær-konflikt med sin medkurator i et mindre konkursbo.

Det skriver Berlingske Business.

Advokat Kristian Elvang-Gøransson og Boris Frederiksen er begge kuratorer i et næsten ti år gammelt konkursbo, Windpark Iven ApS, der indgår i ejendomskoncernen Sandgården, der krakkede i 2008.

Konkursbehandlingen nærmer sig sin afslutning, men Kristian Elvang-Gøransson fra advokatfirmaet Elvang & Partnere mener, at Boris Frederiksens krav om et salær på 1,2 mio. kr. er for højt. Han har derfor bedt om at se Kammeradvokatens sagsmappe, hvilket Boris Frederiksen har afvist.

"Kristian Elvang-Gøransson har ikke fået hele sagsmappen. Han har ikke noget at gøre med at sidde og rode i vores sag," siger Boris Frederiksen til Berlingske Business.

Kan ikke tage det alvorligt

Frederiksen siger om Kristian Elvang-Gøransson, at han har "svært ved at tage ham alvorligt".

"Kristian Elvang-Gøransson mener, at han skal have en tredjedel af salæret, til trods for, at han ingenting har lavet i sagen. Det siger vi nej til, hvorefter han efter otte års tavshed begynder at sende indlæg til skifteretten," siger Boris Frederiksen.

Boris Frederiksen går efter at indkræve Kasi-millioner fra Pandora 

Kammeradvokaten skal undersøge pengeforbrug i VUC 

Pape varsler flere tiltag mod advokatbranchen 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier