AdvokatWatch

Boris Frederiksen ser på mystiske handler i forsikringskonkurs

Kort inden Alpha Insurances gik konkurs, foregik der en række overførsler mellem selskabet og Qudos Insurance, som Kammeradvokaten kalder "svære at gennemskue".

Boris Frederiksen ser på muligheden for at hente penge i en række mystiske transaktioner mellem det konkursramte forsikringsselskab Alpha Insurance og Qudos Insurance. | Foto: Torben Strøyer

En måned før Alpha Insurance blev erklæret insolvent, var det danske forsikringsselskab involveret i handler for trecifrede millionbeløb med forsikringsselskabet Qudos Insurance. Det har fanget opmærksomheden hos Kammeradvokaten, der er kurator i boet efter Alpha. Det skriver Økonomisk Ugebrev.

"Der er nogle transaktioner, som vi er i gang med at kigge på, og der er tale om en række handler, som er svære at gennemskue, så vi har ikke noget overblik endnu. Om der er forsvundet værdier ud af Alpha op til konkursen, vil jeg helst ikke svare på nu. Viser det sig, at der er forskel på, hvilke værdier, der er tilbage i konkursboet, og hvad der burde være tilbage, så er det klart, at det er noget, vi er nødt til at tage hånd om," siger kurator Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten til Økonomisk Ugebrev.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier