AdvokatWatch

Boris Frederiksen ser på mystiske handler i forsikringskonkurs

Kort inden Alpha Insurances gik konkurs, foregik der en række overførsler mellem selskabet og Qudos Insurance, som Kammeradvokaten kalder "svære at gennemskue".

Boris Frederiksen ser på muligheden for at hente penge i en række mystiske transaktioner mellem det konkursramte forsikringsselskab Alpha Insurance og Qudos Insurance. | Foto: Torben Strøyer

En måned før Alpha Insurance blev erklæret insolvent, var det danske forsikringsselskab involveret i handler for trecifrede millionbeløb med forsikringsselskabet Qudos Insurance. Det har fanget opmærksomheden hos Kammeradvokaten, der er kurator i boet efter Alpha. Det skriver Økonomisk Ugebrev.

"Der er nogle transaktioner, som vi er i gang med at kigge på, og der er tale om en række handler, som er svære at gennemskue, så vi har ikke noget overblik endnu. Om der er forsvundet værdier ud af Alpha op til konkursen, vil jeg helst ikke svare på nu. Viser det sig, at der er forskel på, hvilke værdier, der er tilbage i konkursboet, og hvad der burde være tilbage, så er det klart, at det er noget, vi er nødt til at tage hånd om," siger kurator Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten til Økonomisk Ugebrev.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier