AdvokatWatch

Foldschack retter skarp kritik mod staten efter sag på Lesbos: Det er besynderligt, at den danske stat ikke hjælper

Efter at have repræsenteret en af danskerne i sagen om to nødhjælpsarbejdere på Lesbos, retter advokat skarp kritik af den danske stats håndtering af sagen. Udenrigsministeriet afviser kritikken. 

Knud Foldschack havde gerne set den danske stat hjælpe de to danske nødhjælpsarbejdere, der havnede i retten i Grækenland i forbindelse med nødhjælpsarbejde. | Foto: Ritzau Scanpix/Daniel Hjorth.

Advokat Knud Foldschack kritiserer nu i skarpe vendinger den danske retssikkerhed for danske statsborgere, der bliver fængslet i andre EU-lande. Kritikken kommer i kølvandet på den meget omtalte sag, hvor to danske nødhjælpsarbejdere på den græske ø Lesbos, ifølge Foldschack, bliver fængslet uden bistand overhovedet fra det danske Udenrigsministerium.

De to danskere blev i sidste måned frikendt for anklagerne om menneskesmugling. Knud Foldschack repræsenterede den ene, Mohammed El-Abbassi, og i et indlæg på AdvokatWatch skriver advokaten om forløbet op til domsafsigelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier