AdvokatWatch

Høj aktivitet i andet halvår trækker Bech-Bruuns omsætning frem

Advokaterne i et af landets største advokatfirmaer, Bech-Bruun, har haft travlt særligt i andet halvår af 2017, og det har givet et "tilfredsstillende" resultat i første år som partnerselskab. 

Bech-Bruun har haft et økonomisk "tilfredsstillende" år, fremgår det af årsregnskabet. | Foto: /ritzau/Lærke Posselt

Bech-Bruun lægger sig lunt i svinget i konkurrencen om at generere mest omsætning i advokatbranchen. Advokatfirmaet solgte i 2017 advokatydelser for 745 millioner kroner, fremgår det af årsregnskabet, som blev offentliggjort på CVR (Det Centrale Virksomhedsregister) fredag morgen.

Dermed overgår Bech-Bruun både Plesner og Gorrissen Federspiel, som i 2017 omsatte for henholdsvis 670 millioner kroner og 660 millioner kroner. Landets to andre store advokatvirksomheder, Kromann Reumert og Kammeradvokaten, er konstrueret som interessentskaber og offentliggør dermed ikke regnskabstal til sammenligning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier