AdvokatWatch

Plesner efter omsætningsrekord: Travlheden er fortsat ind i 2018

Med en omsætning på 670 mio. kr. satte Plesner ny rekord i 2017. Der er fortsat travlt, men firmaet er også klar til at sige nej til opgaver, lyder det fra managing partner, Tom Kári Kristjánsson.

"Uanset hvor digitale vi kan blive, er den menneskelige faktor den vigtigste," lyder det fra managing partner Tom Kári Kristjánsson fra Plesner efter et rekordår.

Advokatfirmaet Plesner nåede det højeste aktivitetsniveau nogensinde i 2017, og udsigterne for 2018 tegner ifølge managing partner, Tom Kári Kristjánsson, også lovende. Plesners netop offentliggjorte 2017-regnskab, der efter omdannelsen til partnerselskab for første gang giver et samlet billede af firmaets økonomi, viser en omsætning på 670 mio. kr. og en bundlinje på 137 mio. kr.

”Det er den højeste omsætning, vi har haft i firmaets historie. Vi har haft meget travlt i nogle år efterhånden,” siger Tom Kári Kristjánsson, managing partner i Plesner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier