AdvokatWatch

Penta Advokaters direktør om rekordindtjening i svært marked: Tallene er fantastiske

Geografiske udfordringer betyder, at der er nulvækst i Penta Advokater i Sydjylland, men direktør er stærkt tilfreds med at fastholde indtjeningen.

Penta Advokater vokser ikke, men adm. direktør Benny Laursen hæfter sig ved, at det er lykkedes at fastholde en rekordhøj indtjening

I et marked hvor advokatfirmaer generelt melder om travlhed, og flere af branchens største satte nye rekorder sidste år, måtte Penta Advokater med base i Sydjylland notere en flad udvikling i 2017. Men firmaets direktør opfatter det som en succes at have fastholdt indtjening på et rekordniveau på trods af udfordringer med urbanisering, en strategisk omlægning og tre partneres exit.

Penta Advokater, der har 80 medarbejdere, heraf 12 partnere, opnåede sidste år en bruttofortjeneste på 38 mio. kr., samme niveau som året før, og bundlinjen landede på 3,2 mio. kr., også uændret fra 2016. Trods fraværet af vækst kalder adm. direktør Benny Laursen tallene "fantastiske".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier