AdvokatWatch

Penta Advokaters direktør om rekordindtjening i svært marked: Tallene er fantastiske

Geografiske udfordringer betyder, at der er nulvækst i Penta Advokater i Sydjylland, men direktør er stærkt tilfreds med at fastholde indtjeningen.

Penta Advokater vokser ikke, men adm. direktør Benny Laursen hæfter sig ved, at det er lykkedes at fastholde en rekordhøj indtjening

I et marked hvor advokatfirmaer generelt melder om travlhed, og flere af branchens største satte nye rekorder sidste år, måtte Penta Advokater med base i Sydjylland notere en flad udvikling i 2017. Men firmaets direktør opfatter det som en succes at have fastholdt indtjening på et rekordniveau på trods af udfordringer med urbanisering, en strategisk omlægning og tre partneres exit.

Penta Advokater, der har 80 medarbejdere, heraf 12 partnere, opnåede sidste år en bruttofortjeneste på 38 mio. kr., samme niveau som året før, og bundlinjen landede på 3,2 mio. kr., også uændret fra 2016. Trods fraværet af vækst kalder adm. direktør Benny Laursen tallene "fantastiske".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier