AdvokatWatch

Gorrissen-formand: Omsætningsvækst absorberer flyttebøvl

Gorrissen Federspiels ledelse har haft de langsigtede briller på i 2017, men advokatfirmaet har holdt kadencen og leverer omsætningsvækst på mere end 7 procent. Nu skal der fokuseres på markedet, siger formand.  

Formand for Gorrissen Federspiel, Peter Appel, er tilfreds med, at advokatfirmaet holder tempoet samtidig med et langsigtet fokus. | Foto: Gorrissen Federspiel

Alle ved, det tager tid og kræfter at flytte adresse. Men for Gorrissen Federspiel har flytningen af medarbejderne i København til Axel Towers over for Tivoli umiddelbart ikke påvirket tallene i regnskabsbøgerne.

Advokatfirmaets formand, Peter Appel, erkender, at det har været en reel bekymring, om flyttebøvl ville gå ud over arbejdstempoet og dermed omsætningen, men formanden er mere end tilfreds med årets præstation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier