AdvokatWatch

To danske advokatfirmaer topper international ratingliste

Det internationale ratingfirma Chambers har endnu engang fordelt de danske advokatfirmaer i grupper inden for en række kategorier. To advokatfirmaer udmærker sig i Europa med flest anbefalinger i den bedste gruppe.

Foto: Colourbox

Endnu en gang er de danske advokatfirmaer blevet målt og vejet af det internationale ratingfirma Chambers, og en række af virksomhederne har scoret adskillige topplaceringer i de respektive kategorier i Europa, viser en sammentælling.

Advokatfirmaerne er blevet vurderet inden for kategorierne Banking & Finance, Capital Markets, Competition/European Law, Corporate/M&A, Dispute Resolution, Employment, Energy, Intellectual Property, Public Law, Real Estate, Real Estate: Construction, Restructuring/Insolvency, Shipping, Tax, TMT.

En gennemgang af de forskellige kategorier viser, at Kromann Reumert  og Plesner er de firmaer, der har fået flest topplaceringer. Chambers fordeler selskaberne i grupper, der bliver kaldt bands, hvor band 1 er den bedste.

Kromann Reumert har fået den bedste anbefaling med på vejen i kategorierne Banking & Finance, Corporate/M&A, Capital Markets, Competition/European Law, Dispute Resolution, Employment, Energy, Intellectual Property, Real Estate, Restructuring/Insolvency og TMT.

Hos Plesner lander topanbefalingerne i grupperne Intellectual Property, Real Estate, Real Estate: Construction, Restructuring/Insolvency, Tax, Corporate/M&A, Banking & Finance, Capital Markets, Competition/European Law, Dispute Resolution og TMT.

På andenpladsen lander Bech-Bruun med 10 placeringer i band 1, og Gorrissen Federspiel er på en tredjeplads med syv anbefalinger i band 1.

"Det er klart, at vi gerne vil ligge nummer et i alt, men vi kan heldigvis konstatere, at Bech-Bruun overordnet er gået frem på en række områder siden 2015, og at vi i dag har bedre ratings end for år tilbage,” har adm. direktør i Bech-Bruun, Christian Ejvin Andersen, tidligere udtalt til AdvokatWatch i forbindelse med internationale ratings.

Flere danske advokatfirmaer har i Chambers nye rating én enkelt placering i band 1. Det drejer sig blandt andet om Norrbom Vinding, der lander i toppen inden for Employment, ligesom Hafnia Law Firm har fået en placering i den bedste gruppe i kategorien Shipping. Viltoft scorer også en enkelt band 1-placering inden for området Real Estate: Construction.

I de fleste juridiske kategorier er der flere danske advokatfirmaer i den bedste gruppe. Det gælder dog ikke for området Public Law, hvor Kammeradvokaten er det eneste selskab, der har fået en topplacering.

Kromann Reumert nr. 1 i internationale ratings: ”Vi ved, at forventningerne til os er tårnhøje” 

Accura-partnere optaget i international "Hall of Fame"

Advokater nedtoner betydningen af internationale ratings

Bech-Bruun tager føringen på attraktivt M&A-område: Flest sager for sjette år i træk  

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier