AdvokatWatch

Advokater nedtoner betydningen af internationale ratings

Der skal bruges store kræfter på at massere internationale anbefalinger i vejret, men betydningen er ofte begrænset, lyder det fra flere firmaer. Alligevel bruger de fleste advokater rating til profilering.

Accura er en af de advokatkontorer, der scorer topkarakterer i M&A-kategorien i internationale ratings. Men seniorpartner Kåre Stolt mener ikke, ratings er så afgørende som tidligere. | Foto: Accura

Der er prestige og formentlig en hel del håneret på spil, når de internationale ratingbureauer fælder dom over de danske advokathuse, men betydningen i forhold til forretningen er ofte til at overse. Det er meldingen fra flere advokathuse, der dog anerkender ratingernes betydning i forhold til internationale kunder.

”Det er ikke som Michelin-stjerner. Det kunne være dejligt, hvis det var sådan, men jeg tror ikke, nogen af vores klienter vælger os, kun fordi vi er ratet højt. Men jeg tror, det kan have betydning for udenlandske kunder, som ikke kender os,” siger Kåre Stolt, seniorpartner i Accura.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier