AdvokatWatch

Kromann Reumert nr. 1 i internationale ratings: ”Vi ved, at forventningerne til os er tårnhøje”

Kromann Reumert er det danske advokatfirma, der får de bedste internationale ratings, viser en opgørelse fra AdvokatWatch. Plesner, Bech-Bruun og Gorrissen Federspiel kommer på de næste pladser.

Kromann Reumert, anført af managing partner Arne Møllin Ottosen, tager førstepladsen i AdvokatWatchs opgørelse over danske advokatkontorers anbefalinger i internationale ratingmedier | Foto: Ritzau Scanpix

Kromann Reumert er Danmarks bedste advokatkontor målt på de anbefalinger, advokaterne får i internationale ratingmedier. Det viser en gennemgang af anbefalingerne hos tre af de mest respekterede ratingmedier, AdvokatWatch har udført.

AdvokatWatch har udarbejdet et pointsystem, hvor advokatfirmaerne får point for ratingbureauernes anbefalinger i 13 specialer. Alle 13 specialer dækkes af mindst to ud af de tre publikationer. Og her lander Kromann Reumert altså som nummer et. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier