AdvokatWatch

Advokatfirmaer sætter turbo på jagten på kvindelige talenter

En række af de større advokatfirmaer har sat gang i interne forandringer for at få flere kvinder frem til partnerkredsen.

Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg, managing partner i Bech-Bruun, har gennemført interne ændringer for at få flere kvindelige partnere, men må erkende, at de ambitioner, han havde i 2014, ikke bliver nået. | Foto: Ritzau/Scanpix

De store danske advokatfirmaer har sat gang i interne forandringer for at få gjort op med den fastlåste kønsmæssige ubalance, der præger branchen. Nye måder at måle ledere på, større fleksibilitet og mentorordninger er nogle af de redskaber, der skal ændre sammensætningen i de mandsdominerede partnerkredse.

”De mandlige advokater er ikke dygtigere end de kvindelige. Vi får ikke nødvendigvis de bedste advokater frem til partnerkredsen hvis vi ikke sørger for at have en ligelig tilgang til det og formentlig får et betydeligt højere antal kvinder i betragtning,” siger Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg, managing partner, Bech-Bruun.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier