AdvokatWatch

Accura-partnere optaget i international "Hall of Fame"

Fire partnere fra Accura med speciale inden for blandt andet M&A og fast ejendom er blevet en del af det fornemme selskab i The Legal 500 Hall of Fame.

Kåre Stolt er en af de nye partnere fra Accura, som har fundet vej ind på The Legal 500 Hall of Fame.

Advokatfirmaet Accura er for første gang repræsenteret i The Legal 500 Hall of Fame. Det sker med optagelsen af fire partnere fra selskabet på listen.

De fire er, fremgår det af et opslag på selskabets LinkedIn-side, Henrik Groos og Jon Dyhre Hansen, der begge har speciale inden for fast ejendom, Kåre Stolt, der er specialiseret inden for M&A samt René Thornfeldt, som har IT & Outsourcing som speciale.

Ifølge opslaget er det et kriterium for optagelse i Hall of Fame, at vedkommende er blevet fremhævet af Legal 500 som en af de førende advokater syv år i streg.

Kåre Stolt, der er en af de nye partnere på listen, sagde for nylig til AdvokatWatch, at det ikke er ratings, der bestemmer mængden af klienter.

"Jeg tror, vi tillagde det højere betydning, da vi var unge og fremadstormende," sagde Kåre Stolt.

Der er i forvejen 68 andre danske partnere i den sluttede kreds.

Det danske selskab med flest partnere i Hall of Fame er Kromann Reumert med 17, mens både Plesner og Gorrissen Federspiel har 11 hver.

Advokater nedtoner betydningen af internationale ratings

Bech-Bruun tager føringen på attraktivt M&A-område: Flest sager for sjette år i træk

Advokatfirmaers kvindeambitioner slår fejl

Forsiden lige nu

Minister: Virksomheder skal møde det offentlige ét sted

Med et nyt reformspor vil regeringen sætte skub på den digitale udvikling i den offentlige sektor. For virksomhederne kommer det til at betyde en hurtigere og mere effektiv kontakt til den offentlige sektor, siger økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

Styrelse spår ustabilt it-system op til et år endnu

En opdatering af Domstolsstyrelsens digitale sagsportal, Minretssag.dk, har ikke løst vedvarende problemer med lange svartider. Frustrerende, lyder det fra Danske Advokater om it-systemet, som leveres af Globeteam.

Flere ejerledere forudser et snarligt salg af deres virksomhed

Ifølge en undersøgelse fra PWC forudser 40 pct. af de ejerledede virksomheder et ejerskifte inden for de kommende fem år, hvilket er det dobbelte i forhold til 2014. Rigelige mængder kapital gør virksomhederne til attraktive købsobjekter, siger partner. Stigende M&A-aktivitet vil smitte af på rådgiverbranchen.

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier