AdvokatWatch

Advokatfirmaers kvindeambitioner slår fejl

Trods gentagne tilkendegivelser af, at der skal flere kvinder i toppen af landets store advokatfirmaerne, er der intet sket. Det viser en gennemgang foretaget af AdvokatWatch.

Trods ønsker om flere kvinder i toppen har andelen af kvindelige partnere i de større advokathuse ikke flyttet sig siden 2012. "Det er ikke en udvikling, der ændrer sig drastisk indenfor et år eller to," siger managing partner Tomas Haagen, Gorrissen Federspiel. | Foto: Gorrissen Federspiel

De store advokatfirmaers tilkendegivelser om at få flere kvinder i partnerkredsen bliver ikke omsat til virkelighed. Det viser en gennemgang af udviklingen i partnersammensætningen, som AdvokatWatch har gennemført.

Andelen af kvindelige partnere i de større advokatkontorer har ikke flyttet sig de seneste fem år, viser gennemgangen, og det står i kontrast til, at selskabernes topfigurer jævnligt gennem perioden har udtalt intentioner om at få flere kvinder i ledelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier