AdvokatWatch

Politikere afviser kønskvoter i toppen af erhvervslivet

Hverken De Radikale, De Konservative eller Socialdemokratiet har appetit på at indføre kvindekvoter, lyder meldingen, efter Sydbanks topchef har sparket gang i debatten, der også fylder i advokatbranchen.

Samira Nawa er ligestillingsordfører for Radikale Venstre. | Foto: Jens Dresling

Der er ikke meget politisk opbakning til Karen Frøsig, adm. direktør i Sydbank, der mandag i et interview i Berlingske opfordrede til, at man bør indføre kønskvoter i bestyrelser, direktioner "og hvor det ellers giver mening".

Berlingske har talt med ordførere fra Radikale Venstre, De Konservative og Socialdemokratiet, og her har ingen appetit på at indføre kvoter. Til gengæld har Radikale Venstre et andet forslag om at stramme måltalslovgivningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier