AdvokatWatch

Diversitetsdebatten i den juridiske branche nåede i denne uge Christiansborg

Kvindelige jurister skal springe over vaskemaskiner på deres karrierevej, mens mænd har fri passage. Sådan lød det blandt andet torsdag, da debatten om diversitet i advokatbranchen fandt vej til Christiansborg.

Sabba Mirza, direktør og stifter af initiativet My Law Story, stod for konferencen torsdag. My Law Story arbejder blandt andet for diversitet i branchen og for at styrke trivslen blandt jurastuderende og jurister. | Foto: My Law Story/Haroon

Selvom der er bred enighed om, at der mangler ligestilling og diversitet i særligt toppen af den juridiske branche, står det sløjt til. Det blev endnu engang slået fast til en konference torsdag, der blev afholdt af den juridiske iværksættervirksomhed My Law Story.

"Klienter i advokat- og rådgivningsbranchen spørger ind til medarbejdersammensætningen i virksomheder, hvor de søger bistand. Ansatte i den juridiske branche siger, at der er for lidt diversitet, og jurastuderende kræver også mere diversitet," lød det indledningsvis fra Sabba Mirza, der er stifter af My Law Story.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier