AdvokatWatch

Jurist bliver vicedirektør i Arbejdstilsynet

Efter flere års erfaring som leder i blandt andet Udbetaling Danmark under ATP, Erhvervsstyrelsen og Fødevarestyrelsen bliver jurist Trine Bødker ny vicedirektør i Arbejdstilsynet. Hun har tidligere været ansat i advokatfirmaet Bech-Bruun.

Forhandling, kontrakt, underskrift
Trine Bødker brugte sin tid som advokatfuldmægtig hos Bech-Bruun. Foto: Colourbox

Jurist og tidligere advokat Trine Bødker tiltræder som vicedirektør i Arbejdstilsynet, skriver Kristeligt Dagblad. Hun har senest været afdelingschef i ATP's Udbetaling Danmark, men har også ledelseserfaring fra blandt andet Erhvervsstyrelsen og Fødevarestyrelsen.

Trine Bødker blev uddannet cand.jur. i 1995, fremgår det af hendes Linkedin-profil, og fik sin bestalling i 2001. Årene som advokatfuldmægtig blev brugt hos det store advokathus Bech-Bruun, hvorefter hun var ansat et år hos det grønlandske firma Advokatfirmaet Wilhelm Malling & co.

Den nye vicedirektør kan også skrive Socialministeriet og Erhvervsministeriet på cv'et, hvor hun havde stilling som fuldmægtig. En af de nye opgaver i Arbejdstilsynet bliver at implementere den politiske aftale om en ny arbejdsmiljøindsats, der blev indgået den 25. april, skriver Kristeligt Dagblad. Der er fem andre i Arbejdstilsynets direktion.

Moalem Weitemeyer Bendtsen optager ny partner

Kromann Reumert udvider partnerkredsen

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier