AdvokatWatch

Jurist bliver vicedirektør i Arbejdstilsynet

Efter flere års erfaring som leder i blandt andet Udbetaling Danmark under ATP, Erhvervsstyrelsen og Fødevarestyrelsen bliver jurist Trine Bødker ny vicedirektør i Arbejdstilsynet. Hun har tidligere været ansat i advokatfirmaet Bech-Bruun.

Trine Bødker brugte sin tid som advokatfuldmægtig hos Bech-Bruun. | Foto: Colourbox

Jurist og tidligere advokat Trine Bødker tiltræder som vicedirektør i Arbejdstilsynet, skriver Kristeligt Dagblad. Hun har senest været afdelingschef i ATP's Udbetaling Danmark, men har også ledelseserfaring fra blandt andet Erhvervsstyrelsen og Fødevarestyrelsen.

Trine Bødker blev uddannet cand.jur. i 1995, fremgår det af hendes Linkedin-profil, og fik sin bestalling i 2001. Årene som advokatfuldmægtig blev brugt hos det store advokathus Bech-Bruun, hvorefter hun var ansat et år hos det grønlandske firma Advokatfirmaet Wilhelm Malling & co.

Den nye vicedirektør kan også skrive Socialministeriet og Erhvervsministeriet på cv'et, hvor hun havde stilling som fuldmægtig. En af de nye opgaver i Arbejdstilsynet bliver at implementere den politiske aftale om en ny arbejdsmiljøindsats, der blev indgået den 25. april, skriver Kristeligt Dagblad. Der er fem andre i Arbejdstilsynets direktion.

Moalem Weitemeyer Bendtsen optager ny partner

Kromann Reumert udvider partnerkredsen 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier