AdvokatWatch

Moalem Weitemeyer Bendtsen optager ny partner

Det københavnske advokathus Moalem Weitemeyer Bendtsen får 1. juli en ny partner. Han har været ansat siden 2015 og er specialiseret inden for M&A og selskabsret.

Partnerkredsen i Moalem Weitemeyer Bendtsen består 1. juli af ni advokater. | Foto: Colourbox

Advokatfirmaet Moalem Weitemeyer Bendtsen gør 1. juli plads til en ny advokat i partnerkredsen, der lige nu består af otte. Det er den 35-årige advokat Tobias Bonde Frost med speciale inden for M&A og selskabsret, der slutter sig til partnerkredsen, oplyser firmaet i en nyhed på sin hjemmeside.

Den nye partner har været ansat i det københavnske advokatkontor siden 2015 og har særlig erfaring med at rådgive danske og internationale private equity-fonde i forbindelse med køb og salg af virksomheder, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier