AdvokatWatch

BDO henter ny chef for M&A

Ny mand i spidsen for M&A-afdelingen skal udbygge revisions- og konsulenthusets position i markedet for rådgivning vedrørende køb og salg af virksomheder.

Henrik Mølgaard, chef for M&A hos BDO. | Foto: BDO/PR

BDO ansætter Henrik Mølgaard som ny chef for sin M&A-afdeling, oplyser revisions- og konsulenthuset i en pressemeddelelse.

"Som et ambitiøst konsulenthus betyder det enormt meget, at vi kan tiltrække en M&A-profil som Henrik. Hans brede erfaring fra begge sider af forhandlingsbordet vil komme BDO og i endnu større grad vores kunder til gode. Ansættelsen af Henrik betyder nemlig, at vi også fremover kan tilbyde de danske virksomhedsejere en yderst kompetent rådgivning, når og hvis de ønsker at overdrage eller investere i ny virksomhed," udtaler John Bøgehus Pedersen, chef for BDO Advisory, som M&A-enheden hører under.

51-årige Henrik Mølgaard, der er tiltrådt 1. juni, kommer fra en direktørstilling i Nilfisk-koncernen og har mange års erfaring fra både den finansielle sektor og industrien. Den nye M&A-chef ser et stort potentiale i at udvikle området, der også er et lukrativt forretningsområde for advokathusene, yderligere for BDO.

"BDO har længe haft en stærk rådgivningsprofil i markedet, og jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med at udbygge den position og hjælpe kunderne med at få det maksimale ud af deres virksomhedsoverdragelser- og investeringer," lyder det fra den nye partner.

For nylig oprustede et andet revisionshus uden for Big Four-selskaberne, Grant Thornton, også inden for virksomhedshandler med to nye ansigter i partnerkredsen.

I Danmark har BDO ifølge firmaet selv 1200 medarbejdere fordelt på 31 kontorer.

Nye partnere skal styrke Grant Thornton på M&A-markedet

Nordisk M&A-marked i medvind – men geopolitik kan spænde ben for videre optur 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier