Nye partnere skal styrke Grant Thornton på M&A-markedet

Revisionsfirmaet Grant Thornton udvider partnerkredsen med to nye ansigter som led i et strategisk fokus på rådgivning omkring køb og salg af virksomheder. En af de nye partnere kommer til efter mere end 30 år hos revisions- og konsulenthuset EY.
Grant Thornton i Danmark har kontorer i København og Hillerød. På billedet ses Hillerød-kontoret, der ligger i centrum af den nordsjællandske by. | Foto: Google Maps
Grant Thornton i Danmark har kontorer i København og Hillerød. På billedet ses Hillerød-kontoret, der ligger i centrum af den nordsjællandske by. | Foto: Google Maps

Revisionshuset Grant Thornton vil være større spillere på det danske og nordiske marked for virksomhedshandler og udvider i den forbindelse partnerkredsen med to nye ansigter, som har stor erfaring på området.

Jesper Skaarup Vestergaard og Jakob Fogt gør således de øvrige 26 partnere i virksomheden selskab. De får ansvaret for at videreudvikle firmaets corporate finance-afdeling med fokus på at skabe en større rådgivningsvirksomhed i Norden, oplyser revisionsfirmaet i en pressemeddelelse.

"Grant Thornton har oplevet en betydelig vækst i Norden og internationalt inden for dette rådgivningsområde og ser en fremtid, hvor Grant Thornton i Danmark kan vækste yderligere. Nyheden skal ses som led i et strategisk ønske om at positionere sig endnu tydeligere på et marked i fremgang, hvor danske og internationale klienter allerede har nydt godt af Grant Thorntons rådgivning," lyder det i meddelelsen.

I forbindelse med regnskabet for 2018 meldte Grant Thornton sig klar til at udvide sin danske forretning for at fastholde en position blandt de førende revisionsvirksomheder herhjemme ud over de toneangivende Big Four-selskaber, Deloitte, PWC, EY og KPMG.

1. juli 2019 overtager Grant Thornton Revisionsfirmaet Westergaard med base på Midtsjælland, og nu skal kampen om kunderne på M&A-markedet, der er et lukrativt forretningsområde for advokathusene, intensiveres.

Ny partner fra EY

Jesper Vestergaard Skaarup har stået i spidsen for corporate finance-området i Grant Thornton siden 2016, mens Jakob Fogt kommer til fra EY efter knap 34 år som partner i Big Four-virksomheden.

Siden 2009 har Jakob Fogt haft ansvaret for området Transaction Advisory Services i EY, og det er det samme ansvarsområde, han får hos Grant Thornton.

"Grant Thornton har et godt navn i Danmark og internationalt, og jeg ser meget frem til at blive en del af organisationen, som også indbyder til samarbejde på tværs af landegrænser. Med Jesper i front har Grant Thornton markeret sig flot, og potentialet i afdelingen er tydeligvis stort. Jeg glæder mig til at tage del i det dygtige arbejde, så vi sammen kan ekspandere og udvikle rådgivningsydelserne på området – i Danmark og det øvrige Skandinavien," udtaler Jakob Fogt.

Grant Thornton vil udvide gennem opkøb og fusioner

Konsulenthus mister topchefen efter kritik 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også