AdvokatWatch

Juridisk direktør bliver leder af ny bæredygtig afdeling i PKA

ATP's juridiske direktør skifter til PKA, hvor hun bliver underdirektør og chef for en ny afdeling for ansvarlige investeringer.

Dewi Dylander skifter ATP ud med PKA | Foto: PR

Dewi Dylander, juridisk direktør i ATP, skifter til PKA. Det oplyser PKA i en pressemeddelelse.

Dewi Dylander har været en del af ATP's koncernledelse siden sidste sommer, men hun skal nu hos PKA være underdirektør. Her skal hun være chef for en nyoprettet afdeling af pensionskassen med fokus på at "styrke arbejdet for at bidrage til et bæredygtigt samfund og samtidig skabe gode pensioner til medlemmerne," fremgår det af meddelelsen.

"Sammen med vores medlemmer arbejder PKA hver dag for at bidrage til et bæredygtigt samfund blandt andet gennem vores investeringer. Det giver både gode afkast og skubber verden i en mere grøn og ansvarlig retning. Med ansættelsen af Dewi Dylander og etableringen af et nyt team med fokus på ansvarlighed styrker vi det arbejde yderligere, og vi mener, at Dewi med sin baggrund er den perfekte profil til at løfte den opgave," udtaler adm. direktør i PKA, Peter Damgaard Jensen.

Dewi Dylander, der er uddannet advokat fra Kammeradvokaten, var før sin tid i ATP kontorchef i Finanstilsynet, og før det var hun frem til 2014 ansat i Klima-, Energi- og Bygningsministeriet som kontorchef i Kontoret for Globalt Klima i Klimaministeriet. Her fungerede hun som Danmarks chefforhandler ved de internationale klimaforhandlinger samt leder af den danske COP-delegation, fremgår det af meddelelsen. Desuden har hun i en længere årrække arbejdet i Udenrigsministeriet.

"PKA er en spændende og visionær virksomhed, der gennem sine investeringer bidrager til at sikre en bæredygtig udvikling og dermed gør en forskel for samfund og klima - samtidig med at der skabes gode pensioner til medlemmerne. Jeg glæder mig til at bidrage til at sikre PKA’s ambitiøse mål med min erfaring og interesse for området," udtaler Dewi Dylander i meddelelsen.

Dewi Dylander bliver desuden ansvarlig for ledelsessekretariatet i PKA’s investeringsafdeling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier