AdvokatWatch

Virksomhedsjurist i hektisk kapløb med tiden: Milliarder blev overført 3 minutter før deadline

MAGISKE ØJEBLIKKE: Forhandlingsvilje og kompromiser var de centrale værktøjer, da virksomhedsjurist Charlotte Hedegaard var med til at få lukket en milliardhandel få minutter før deadline.

”Jeg følte en enorm stolthed, blandet med en enorm træthed. Det var en milepæl for Leo Pharma, og fantastisk at være nået i mål," siger Charlotte Hedegaard om det hektiske slutspil om Leo Pharmas køb af en del af japanske Astellas i 2016

AdvokatWatch har talt med en række jurister om særlige episoder i deres karriere, de har lært noget af, og som har haft indflydelse på deres arbejdsfilosofi. I en artikelserie sætter vi fokus på "det magiske øjeblik”.

Charlotte Hedegaard var i fem år frem til udgangen af juni i år chef for den kommercielle juridiske afdeling i Leo Pharma. For hende blev en højspændt afslutning på Leo Pharmas køb af japanske Astellas dermatologidivision i 2016 et særligt øjeblik i karrieren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier