AdvokatWatch

Gorrissens nye mand ved roret vil fremelske fællesskabet

Gorrissen Federspiels nye managing partner, Martin André Dittmer, brænder for fællesskabet og vil gerne have alle medarbejdere til at føle ejerskab - uanset om de står i køkkenet eller er advokater. Mantraet i advokatfirmaet bliver fremover at løfte i flok.

Gorrissen Federspiels nye managing partner, Martin André Dittmer, brænder for fællesskabet. | Foto: Gorrissen Federspiel PR

Han har ikke som sådan selv italesat ønsket om en dag at blive managing partner, for hos Gorrissen Federspiel opererer man ikke med, at man kandiderer til den post. Alligevel stod det klart for 48-årige Martin André Dittmers kollegaer, at ”det formentlig var noget, han ville sige ja til, hvis han blev spurgt.”

Og spurgt blev han. For efter kun tre år på posten har den nu afgående managing partner i advokatfirmaet, Tomas Haagen, valgt at forlade Gorrissen Federspiel – og advokatbranchen i det hele taget – for at blive juridisk direktør hos den danske diabeteskæmpe Novo Nordisk. Det har banet vejen for, at Martin André Dittmer nu har fået sit stille ønske om en toppost i firmaet opfyldt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier