AdvokatWatch

Gorrissens nye mand ved roret vil fremelske fællesskabet

Gorrissen Federspiels nye managing partner, Martin André Dittmer, brænder for fællesskabet og vil gerne have alle medarbejdere til at føle ejerskab - uanset om de står i køkkenet eller er advokater. Mantraet i advokatfirmaet bliver fremover at løfte i flok.

Gorrissen Federspiels nye managing partner, Martin André Dittmer, brænder for fællesskabet. | Foto: Gorrissen Federspiel PR

Han har ikke som sådan selv italesat ønsket om en dag at blive managing partner, for hos Gorrissen Federspiel opererer man ikke med, at man kandiderer til den post. Alligevel stod det klart for 48-årige Martin André Dittmers kollegaer, at ”det formentlig var noget, han ville sige ja til, hvis han blev spurgt.”

Og spurgt blev han. For efter kun tre år på posten har den nu afgående managing partner i advokatfirmaet, Tomas Haagen, valgt at forlade Gorrissen Federspiel – og advokatbranchen i det hele taget – for at blive juridisk direktør hos den danske diabeteskæmpe Novo Nordisk. Det har banet vejen for, at Martin André Dittmer nu har fået sit stille ønske om en toppost i firmaet opfyldt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier