AdvokatWatch

Cushman & Wakefield Red henter tidligere advokat hos konkurrent

Større efterspørgsel på hjælp til ejendomsstrategi får Cushman Wakefield Red til at hive 40-årig, tidligere advokat ind i afdelingen for rådgivning af lejere i erhvervsejendomme. (rettet).

Allan Ulrich Bjørnsholm skifter til Cushman Wakefield Red | Foto: PR

(Artikel rettet kl. 12.30 med korrekt benævnelse af afdeling og jobtitel.)

Erhvervsmæglerfirmaet Cushman Wakefield Red hyrer ny mand til sin afdeling for lejerrådgivning, skriver Cushman Wakefield Red i en pressemeddelelse.

Den nye mand er den 40-årige Allan Ulrich Bjørnsholm. Han er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet, har en fortid som advokat og kommer senest fra erhvervsmægleren Newsec Egeskov & Lindquist, hvor han arbejdede som lejerrådgiver. Hans nye titel hos Red bliver director.

"Udviklingen på ejendomsmarkedet har medført en øget tendens til, at virksomheder ser en værdi i at alliere sig med en erfaren og professionel rådgiver til at hjælpe med at løse ejendomsstrategiske problemstillinger. Denne tendens har vi længe set internationalt hos de globale virksomheder, der er kunder hos Cushman & Wakefield. Men vi ser i stigende grad også danske virksomheder, der kommer til os for at få hjælp og rådgivning," udtaler Marie Helms, associeret partner og chef for lejerrådgivningsafdelingen, i meddelelsen.

"Allans indsigt og erfaring sikrer, at vi fortsat kan følge med efterspørgslen og også fremover kan levere professionel rådgivning på et højt fagligt niveau til alle vores kunder," fortsætter hun.

Denne artikel er bragt af vores søstermedie EjendomsWatch.

Bech-Bruun-advokat efter sporskifte: ”Det passer ikke til min personlighed at sidde så meget bag skærmen”

Lektor på plads som videnjurist hos HjulmandKaptain

Ærlig skatteadvokat: "Jeg har brugt uforholdsmæssigt meget tid på mit arbejde" 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

To advokatundersøgelser i Helsingør løb med rampelyset i denne uge, der dog også bød på historier om blandt andet provinsadvokater, der slås med generationsskifte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier