AdvokatWatch

Bech-Bruun-advokat efter sporskifte: ”Det passer ikke til min personlighed at sidde så meget bag skærmen.”

PROFIL: Susanne Stougaard fra Bech-Bruun er kendt for at kombinere faglig indsigt med et smittende godt humør. Og hun er ikke bange for at give klienter modspil eller udfordre branchens klassiske opfattelser.

35-årige Susanne Stougaard har været med til at opbygge Bech-Bruuns persondata-afdeling. ”Mange af de kompetencer, jeg har fået lov at udvikle, er der ikke mange, der får lov at udvikle så tidligt i karrieren," siger hun | Foto: Bech-Bruun

Susanne Stougaard ler meget. En smittende latter, der følger i enden af mange af hendes sætninger, uanset om hun taler om udfordringerne inden for persondataret eller udviklingen i arbejdsforholdene i advokatbranchen.

Den 35-årige Bech-Bruun-advokat Susanne Stougaard, som Berlingske Business sidste år kårede som en af dansk erhvervslivs 100 største talenter, evner at kombinere juridisk topklasse med både at få kolleger, klienter og venner til at føles sig godt tilpas, lyder vurderingen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier