AdvokatWatch

M&A-talent med sult efter udfordringer: "Jeg har altid søgt de stort set umulige sager"

PROFIL: Gorrissen Federspiel er en af landets førende inden for M&A, og advokatfirmaet udvidede sidste år truppen med stortalentet Louise Celia Korpela. I et interview med AdvokatWatch fortæller Korpela om at leve for de helt store udfordringer.

Louise Celia Korpela, advokat hos Gorrisen Federspiel med speciale i corporate M&A. | Foto: PR

Selvom Louise Celia Korpela (32) i advokatbranchens øjne stadig er relativt ung, har hendes karriere allerede budt på lidt af hvert. Specielt i den komplicerede afdeling.

Det unge advokattalent var blandt andet med til at børsnotere betalingsformidleren Nets, eller faktisk en tom skal af en virksomhed, som Nets natten til børsnoteringen blev flyttet over i. En lille børsfinte, som ikke før er set i Danmark. Netop sådan en sag tænder den unge advokat, som sidder i corporate M&A-afdelingen hos Gorrissen Federspiel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier