AdvokatWatch

Lektor på plads som videnjurist hos Hjulmandkaptain

Thomas Rønfeldt har forsket og undervist i dansk og international skatteret samt EU-ret, og nu skal hans viden sættes i spil hos advokatfirmaet Hjulmandkaptain.  

Thomas Rønfeldt er skiftet fra universitetet til HjulmandKaptain. | Foto: HjulmandKaptain PR

Det nordjyske advokatfirma Hjulmandkaptain har fået Thomas Rønfeldt med om bord. Thomas Rønfeldt er ansat som videnjurist og skal hos HjulmandKaptain arbejde med skatteret og EU-ret.

Netop skatteret og EU-ret har Thomas Rønfeldt beskæftiget sig indgående med i sin karriere. Siden 2005 har han været ansat på Aalborg Universitet, hvor han siden 2010 har været fagansvarlig for skatteretten ved Juridisk institut.      

Ved siden af sit arbejde på Aalborg Universitet har Thomas Rønfeldt været ansat som videnjurist hos Skattesagsadvokaterne i Aalborg, hvor han har beskæftiget sig med skatteret og EU-ret.

I de senere år er Thomas Rønfeldt også blevet godt kendt i mediebilledet, hvor han i flere sammenhænge er blevet anvendt som ekspert, blandt andet i forbindelse med udtalelser om skattely, skatteplanlægning og en række mere profilerede personskattesager, ligesom Thomas Rønfeldt af flere medier er blevet anvendt til at analysere dansk lovgivnings overensstemmelse med EU-retten.

Ærlig skatteadvokat: "Jeg har brugt uforholdsmæssigt meget tid på mit arbejde"

Kammeradvokatens topchef om arbejdslivet: ”Man skal ikke bilde sig ind, at man kan det hele” 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier