Kammeradvokatens topchef om arbejdslivet: ”Man skal ikke bilde sig ind, at man kan det hele”

Tomas Ilsøe Andersen, frontman hos Kammeradvokaten, mener en fornuftig balance mellem arbejds- og privatliv handler om hårde til- og fravalg
"Jeg synes godt man kan finde balancen og jeg synes selv, jeg har en rigtig fin balance i det. Det må andre jo også være med til at vurdere," siger Tomas Ilsøe Andersen om arbejds- og familieliv.
"Jeg synes godt man kan finde balancen og jeg synes selv, jeg har en rigtig fin balance i det. Det må andre jo også være med til at vurdere," siger Tomas Ilsøe Andersen om arbejds- og familieliv.

Livet i toppen af advokatbranchen er en livsstil, og man må gøre sig klart, at der skal tages nogle aktive til- og fravalg for at få familie- og arbejdslivet til at hænge sammen.

Det fortæller managing partner Tomas Ilsøe Andersen fra Kammeradvokaten i et portrætinterview med branchemediet K-News.

”Selvfølgelig er der tale om en balance mellem arbejds- og privatliv, og man skal ikke bilde sig ind, at man kan det hele. For så bliver man ikke god til nogle af delene, og man vil være savnet alle steder og vil ikke levere nogle af delene. Selvfølgelig er der med den type arbejde, jeg har, som også langt hen ad vejen er en livsstil, nogle tilvalg, men også nogle fravalg,” siger Tomas Ilsøe Andersen til K-News, uden at han dog bliver konkret om, hvad han har til- og fravalgt.

Kammeradvokatens managing partner mener selv, han har fundet en god balance. Han står op, fortæller han K-News, hver morgen klokken 5 for at motionere, inden han smører madpakker til sine børn. 

For Ilsøe Andersen er kunder som PET, forsvaret og politiet vigtige komponenter i arbejdsglæden.

De unge skal høres

Som managing partner er Tomas Ilsøe Andersen med til at vise vejen for de ansatte hos Kammeradvokaten. Men han og resten af ledelsen samler også systematisk ideer fra de yngre medarbejdere, som skal være med til at skabe fornyelse i advokatfirmaet.

Selv har han været en del af Kammeradvokaten i 22 år, men når man er ny mand eller kvinde på kontoret, har man fordelen af friske øjne, og derfor udnytter Tomas Ilsøe Andersen de unge medarbejdere til at gøre opmærksom på, hvis noget kan gøres på en smartere måde. 

Fagforbund kritiserer advokatfirmaer for at mangle fleksibilitet og nytænkning

Chefjurist droppede advokatfirmaerne: ”Jeg er med til at lave gode høreapparater, mere end jeg er advokat”

Partnersplid får Bird & Bird til at lukke Aarhus-kontor  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også