AdvokatWatch

Plesner udvider partnerkredsen med fire

Partnerkredsen hos Plesner er blevet udvidet med fire nye partnere blandt andet med speciale i M&A og voldgiftssager.

Plesner har udnævnt fire nye partnere. Fra venstre Jimmy Skjold Hansen, Rie Paving Mortensen, Henrik Laursen og Emil Jurcenoks | Foto: Plesner PR

Advokatfirmaet Plesner har oprustet partnerkredsen med kompetencer inden for blandt andet voldgiftssager og M&A. Det fremgår af en pressemeddelse.

De nye partnere er:

Jimmy Skjold Hansen, der udelukkende beskæftiger med behandling af rets- og voldgiftssager. Han har særligt fokus på internationale, kommercielle voldgiftssager ved voldgiftsinstitutterne i København, Stockholm, Paris og London.

Rie Paving Mortensen, der er økonom og leder af Plesners økonomiske analyseenhed. Ifølge Plesner har hun arbejdet med nogle af de største og mest komplekse sager inden for konkurrenceret og erstatningsret.

Henrik Laursen, der er specialiseret i M&A og kapitalmarkedsforhold herunder særligt børsnoteringer, overtagelsestilbud, fortegningsemissioner, M&A-sager samt løbende rådgivning til børsnoterede virksomheder.

Emil Jurcenoks, der er leder af Plesners team for Markedsførings- og Forbrugerret. Han er derudover specialiseret i IP-ret med særligt fokus på ophavsret, designret, varemærkeret og forretningshemmeligheder.

 Horten og Plesner lukker mangeårig patentopgør i forlig

 Horten udnævner fire nye partnere

 De største advokatfirmaer melder om bomstærkt 2017: "Endnu et år med et rekordhøjt aktivitetsniveau" 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier