AdvokatWatch

Horten udnævner fire nye partnere

Advokatfirmaet Horten har oprustet med fire nye partnere inden for energi, erstatnings- og forsikringsret og ejendomssektoren. En af de nye partnere er "blevet hentet hjem" fra Bruun & Hjejle.

Christina Steen med speciale i erstatnings- og forsikringsret er samen med tre andre optaget som partner hos Horten. | Foto: Horten PR

Den første januar kunne partnerkredsen i Horten byde velkommen til fire nye partnere.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra advokatfirmaet.

De nye partnere er Christian Tullberg, Kristoffer Westberg, Christina Steen og Niels Jørgen Oggesen.

"Fire nye partnere (...) skal være med til at sikre fortsat vækst og styrkelse af Hortens position i et marked, hvor kompleksiteten konstant forøges, og konkurrencen skærpes," lyder det i pressemeddelelsen.

Christian Tullberg har været advokat i Horten siden 2013. Han har tidligere været advokat A.P. Møller-Mærsk A/S. Christian Tullberg rådgiver virksomheder om transaktioner, tvister og komplekse kontrakter med særligt fokus på energi og infrastruktur.

Kristoffer Westberg har ligeledes været advokat i Horten siden 2013. Før det var han advokat i Accura. Kristoffer Westberg er specialiseret i fast ejendom med særligt fokus på erhvervsejendomme, og han rådgiver en række danske og internationale ejendomsinvestorer og pensionskasser i spørgsmål vedrørende køb og salg af erhvervsejendomme, ejendomsporteføljer samt udviklingsprojekter.

Christina Steen har været ansat hos Horten siden 2014. Hun er specialist i erstatnings- og forsikringsret, hvor hun særligt beskæftiger sig med sager vedrørende direktions- og bestyrelsesansvar samt revisor- og advokatansvar. Christina har i kraft af tidligere ansættelser i forsikringsbranchen også en stor viden om kriminalitetsforsikringer og bistår derfor ofte i tilknytning til såvel nationale som internationale tvister.

Niels Jørgen Oggesen er hentet fra Bruun & Hjejle, hvor han var advokat fra 2012 og partner fra 2016. Niels Jørgen Oggesen er en gammel kending af huset, idet han var advokat hos Horten fra 2009-2011. Han er specialiseret i entrepriseret og har mere end ti års erfaring som rådgiver for danske og internationale parter i entrepriseprojekter. Niels Jørgen repræsenterer ofte parter i sager for Voldgiftsnævnet, Byggeri & Anlæg og de ordinære domstole.

 Horten afviser Vinge-kritik: Vi står 100 pct inde for rådgivningen 

 Horten og Plesner lukker mangeårig patentopgør i forlig

 Horten og Kromann Reumert i kamp om Ørsted-navnet 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier