AdvokatWatch

Store advokatfirmaer går imod udviklingen og hyrer jurister fra revisionskæmper

En række internationale advokatfirmaer har været på jagt hos revisionskæmpen EY og går dermed imod udviklingen, hvor advokater i mange år er søgt den anden vej.

Foto: Colourbox

Der har været trængsel på vejen fra advokatbranchen til de voksende juridiske afdelinger i verdens fire største revisionvirksomheder, men nu har tre britiske advokatfirmaer formået at hive seniorprofiler den anden vej.

Det skriver det britiske branchemedie Legal Week.

Simmons & Simmons, Gowling WLG og det skotske advokatfirma Brodies har alle været på rov hos revisionskæmpen EY. Her har de tre advokatfirmaer fundet profiler til henholdsvis en ny afdeling for technology, media and telecoms, opgradering inden for handel i forbindelse med Brexit og forstærkning inden for skatteret.

De fire store revisionsvirksomheder går under betegnelsen Big Four og omfatter EY, KPMG, Deloitte og PwC. De senere år har alle fire investeret massivt i deres juridiske afdelinger for at æde sig ind på markedet for juridiske ydelser, og de har sammenlagt mere end 8500 jurister ansat globalt.

Også i de danske ben er Big Four begyndt at opgradere på det juridiske område. Senest har PwC ansat Henrik Kany til at opbygge en ny juridisk afdeling. Han kom fra en stilling som juridisk chef hos EY, hvor han over de seneste år har stået for samme opgave og opbygget EY's juridiske afdeling til i dag at omfatte ca. 20 jurister.

EY mister chef for Tax & Law  

Globale virksomheder flirter med revisionsgiganter om juridiske opgaver 

Globalt advokatfirma forbereder indtog i Danmark

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier