AdvokatWatch

Britiske advokatfirmaer kritiseres for "pinagtig langsom" indsats for lige lønninger

Britiske politikere mener, det er 'nonsens', at advokatfirmaer ikke inkluderer partnerkredsen i oplysninger om lønforskelle mellem mænd og kvinder

Britiske advokatfirmaer er alt for fodslæbende i indsatsen for at skabe større lighed mellem mænd og kvinders løn og muligheder, mener britiske politikere | Foto: Colourbox

Britiske advokatfirmaer får nu hård kritik for en fodslæbende indsats for at skabe mere lige lønninger og lige karrieremuligheder for mænd og kvinder.

I en ny rapport fra en komité under det britiske parlament hedder det, at advokatfirmaernes fremskridt i forhold til at skabe større lighed mellem kønnene går "pinagtigt langsomt", og firmaerne beskyldes for bevidst at forplumre et forsøg på at få lønforskelle frem i lyset ved at udelade partnere fra offentlige lønoplysninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier