AdvokatWatch

Medie: Fjerde britiske advokatfirma på vej mod børsnotering

Endnu et britisk advokatfirma er klar til at blive børsnoteret, når Rosenblatt Solicitors forventes at gå på børsen i næste måned.

Foto: Colourbox

Det britiske advokatfirma Rosenblatt Solicitors er klar til at entrere Londons Alternative Investment Market (AIM) næste måned.

Det skriver det britiske branchemedie LegalWeek, som henviser til en meddelelse fra advokatfirmaet.

Med noteringen bliver Rosenblatt det fjerde britiske advokatfirma, der er børsnoteret.

Børsnoteringen er planlagt til 8. maj, og i en udtalelse fra advokatfirmaet lyder det fra Rosenblatt administrerende direktør, Nicola Foulston, at "beslutningen om at søge en notering på AIM er et spændende skridt i udviklingen af Rosenblatt."

Hun siger endvidere, at kapitalen skal bruges til at støtte væksten og give advokatfirmaet en fordel i forhold til disruption af det britiske advokatmarked.

Rosenblatt er blandt andet specialiseret inden for rekonstruktion og blev stiftet i 1989 af Ian Rosenblatt, som stadig leder firmaet.

"Der har allerede været stærk interesse fra investorer, som anerkender både kvaliteten af vores tilbud til klienter og den stærke kommercielle ledelse af firmaet," siger Nicola Foulston til LegalWeek.

De øvrige tre britiske advokatfirmaer, som er børsnoteret på AIM, er Keystone Law, Gordon Dadds og Gateley.

Gateley var det første britiske advokatfirma, der gik børsvejen, da firmaet blev noteret i 2015.

I Danmark er advokatfirmaer begrænset - eller beskyttet - af reglen om, at kun 10 procent af en advokatvirksomhed må være ejet af andre end advokater, der selv arbejder i firmaet. I praksis er stort set alle danske advokatfirmaer ejet af en partnerkreds af advokater.

Kinesiske advokatfirmaer gafler partnere fra globale spillere 

Partnere i britisk kæmpe knurrer over ventet fusion med amerikanere

Sex-sager skæmmer internationale advokatkæmper 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier