AdvokatWatch

Mænd sidder fortsat tungt på toppen i advokatbranchen

Andelen af kvindelige kapitalejere hos de største advokatfirmaer rykker sig ikke og ligger fortsat på 14 pct., viser AdvokatWatchs opgørelse. Branchen har ellers de seneste år søsat flere initiativer for at udligne forskellen mellem mænd og kvinder.

Andelen af kvindelige kapitalejere ligger i gennemsnit på 14 pct. i de ti største advokathuse i Danmark. | Foto: Photo by rawpixel.com from Pexels

Mange har måske de seneste par år oplevet, at dagene føles som en række deja-vu-oplevelser, hvor vi under pandemien har været tvunget til at genleve den samme dag i knap to år, eller nærmere 670 dage, i streg uden meget adspredelse.

Hvis man løfter blikket mod kønsdiversiteten i toppen af advokatbranchen, kunne man også fristes til at tro, at kalenderen stadig skrev 2020. Det ser nemlig præcis ud som det gjorde dengang, hvor partnerkredsen i de ti største advokatfirmaer – målt på omsætning – bestod af 14 pct. kvinder. Og i januar 2022 ligger gennemsnittet igen på 14 pct. ifølge AdvokatWatchs opgørelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier