AdvokatWatch

Medie: Lånedokument kæder TVC-partnere sammen med diamantselskab

Tre TVC-partneres ejendomsselskab dukker op i lånedokument, hvor også diamantselskab i Sierra Leone optræder, skriver Berlingske.

Diamantselskabet Capital Gems Investment i Sierra Leone har tilsyneladende tråde til TVC-partnere, skriver Berlingske. | Foto: Peter Hove Olesen/Politiken/Ritzau Scanpix

Penge fra diamantselskabet Capital Gems Investment i Sierra Leone skulle øjensynligt investeres i tre TVC-partneres ejendomsselskab, skriver Berlingske.

Avisen er kommet i besiddelse af en låneaftale, der angiveligt viser, at et lån fra Capital Gems Investment på 1,4 mio. dollar skulle investeres i Ejendomsselskabet af 24. september 2019 A/S, der er ejet af advokaterne Torben Bagge, Leo Jantzen og René Bjerre fra TVC.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier