Flere lejere klager over TVC-advokaters udlejningsejendom

Skatteadvokat Torben Bagge præsenterede sidste år en ejendom i Faxe som "helt nyistandsat", men virkeligheden er en anden for lejerne, der beretter om blandt andet skimmelsvamp. Advokaten erkender, at boligens stand ikke er god nok.
TVC-advokaten Torben Bagge skriver til Berlingske, at advokaterne ikke har kendt til skimmelsvampen før nu og nu vil få et ingeniørfirma til at gennemgå lejligheden: | Foto: PR
TVC-advokaten Torben Bagge skriver til Berlingske, at advokaterne ikke har kendt til skimmelsvampen før nu og nu vil få et ingeniørfirma til at gennemgå lejligheden: | Foto: PR

Sidste sommer lød det fra skatteadvokaten Torben Bagge, at advokatens nyistandsatte ejendom "bare spiller", men blot et år efter beretter lejerne om skimmelsvamp, tapet, der hænger fra loftet, utætte døre og vand, der løber ned ad væggene, skriver Berlingske.

Sidste år kunne Berlingske fortælle, at TVC-advokaten Torben Bagge sammen med to partnerkolleger i privat regi havde skudt store pengebeløb i faldefærdige ejendomme, som de har renoveret og udlejer gennem deres private ejendomsselskab.

Et af projekterne er et gult hus i Faxe på Sydsjælland, der sidste år blev fremhævet af Torben Bagge som et eksempel på en god udlejningsejendom, men beboernes opfattelse er en anden i dag, hvor Bibi Sværke, der betaler 9100 kr. om måneden for at bo der, har en "brandsikret, men utæt indgangsdør".

Torben Bagge, der ikke selv har været på ejendommen, afviser over for Berlingske at stille op til interview, men skriver, at advokaterne ikke har kendt til skimmelsvampen før nu og nu vil få et ingeniørfirma til at gennemgå lejligheden:

"Vi skal ikke undlade at bemærke, at vi er skuffede over, at vores lejere ikke har kontaktet os med problemstillingen, straks den blev konstateret, således at vi tidligere har kunnet reagere og dermed begrænse skaden såvel i forhold til lejerne som vores økonomiske omkostninger herved."

Det er ikke første gang, at lejere er ude at klage over TVC-partnernes renoveringsprojekter. Sidste år valgte Holbæk Kommune at besigtige en ejendom efter klager fra en lejer, der kunne berette om skimmelsvamp og skadedyr. Det fik senere Holbæk kommune til at forbyde ophold i udlejningsejendommen.

Overførte penge til firma med ejendomsspekulant i spidsen

Berlingske har tidligere skrevet flere kritiske historier om, hvordan Torben Bagge sammen med et par andre TVC-partnere har samarbejdet med den kendte spekulant Kenneth Schwartz Thomsen i forbindelse med ejendomsinvesteringer.

For nylig beskrev mediet, hvordan TVC-partnerne havde økonomiske bånd til et firma, hvor finanskrisespekulanten Kenneth Schwartz Thomsen er direktør.

Mediet var kommet i besiddelse af en række kontoudtog med overførsler for omkring en halv mio. kr. mellem de tre TVC-partnere og selskabet Balder Finans, der er ejet af Kenneth Schwartz Thomsens far, og hvor Kenneth Schwartz Thomsen selv er direktør.

Ifølge Berlingske skulle overførslerne blandt andet dække over renoveringsarbejde på advokaternes ejendomme, og overførslerne tyder ifølge Lars Kiertzner, chefkonsulent hos Danske Revisorer, på "et samarbejde, der er mere end minimalt". Også her afviste TVC-advokaterne kritikken.

Sidste år frikendte TVC's bestyrelse partnernes ejendomsinvesteringer efter en intern redegørelse. Reglerne for private investeringer fik dog alligevel en opdatering.

Medie: TVC-partnere overførte penge til firma med ejendomsspekulant i spidsen

Kommune vil forbyde ophold i advokaters udlejningsejendom 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også