AdvokatWatch

Medie: TVC-advokat stemplede aftale i privat regi med firmalogo

Brevpapir med logo og cvr-nummer fra advokatfirmaet TVC blev brugt til at underskrive en privat forretningsaftale indgået mellem en TVC-advokat og en ejendomsspekulant, skriver Berlingske. Nu har formand sendt en påmindelse til alle medarbejdere.

Sidste år blev det afdækket, hvordan flere TVC-partnere - herunder skatteadvokaten Torben Bagge - investerede i ejendomme via et netværk, hvor ejendomsspekulanten Kenneth Schwartz Thomsen også var at finde. | Foto: PR

Skatteadvokaten Torben Bagge har flere gange understreget, at den ejendomsudlejning, han driver med flere advokatkollegaer, ikke har noget at gøre med advokatfirmaet TVC, som han er partner i.

Men nu skriver Berlingske, at advokaterne bag har betonet deres tilknytning til TVC i privat sammenhæng – både over for lejere og i forretningsøjemed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier