AdvokatWatch

Medie: TVC-partnere overførte penge til firma med ejendomsspekulant i spidsen

Partnere i TVC havde økonomiske bånd til firma, hvor finanskrisespekulanten Kenneth Schwartz Thomsen er direktør, skriver Berlingske. Partnerne afviser kritikken.

Berlingske har i en række artikler beskrevet et samarbejde mellem TVC-partnere og finanskrisespekulanten Kenneth Schwartz Thomsen. | Foto: GOOGLE MAPS

Overførsler for omkring en halv mio. kr. mellem tre TVC-partnere og selskabet Balder Finans, der er ejet af finanskrisespekulanten Kenneth Schwartz Thomsens far, og hvor Kenneth Schwartz Thomsen selv er direktør, tyder på et samarbejde, skriver Berlingske på baggrund af en række kontoudtog, avisen er kommet i besiddelse af.

Avisen afdækkede sidste år, hvordan TVC-partnerne Torben Bagge, Leo Jantzen og René Bjerre investerede i ejendomme via et netværk, hvor Kenneth Schwartz Thomsen også var at finde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier