AdvokatWatch

TVC vil ikke associeres med kriminelle – men partnere knyttes til berygtet spekulant

Afsløringen af, at partnere hos advokatfirmaet TVC samarbejder med finanskrisespekulant, kommer i kølvandet på, at TVC har lagt flere turbulente år bag sig. De involverede partnere føler sig uretfærdigt behandlet, men TVC tager kritikken til sig.

Torben Bagge mener ikke, at TVC-partnerne har gjort noget forkert ved at bruge Kenneth Schwartz Thomsen som konsulent på ejendomsinvesteringer. | Foto: Finn Frandsen

Det var en optimistisk og storsmilende formand for TVC, Torben Bagge, som AdvokatWatch tilbage i januar mødte på advokatfirmaets kontor på Frederiksberg. De turbulente år ligger bag os, sagde Torben Bagge dengang.

Smilet må til en vis grad være stivnet, for Torben Bagge kan i dag fredag se TVC smækket på forsiden af Berlingske med en afsløring af, at formanden sammen med tre andre partnere samarbejder med den kendte finanskrisespekulant Kenneth Schwartz Thomsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier