AdvokatWatch

Njord-boss ærgrer sig over afvist dommerklage – men ryster ikke på hånden

Det er helt uforståeligt, at Njord sætter sit navn og rygte over styr, mener juraprofessor efter advokatfirmaets nederlag i særlig klageret. Det må stå for professorens egen regning, lyder det fra Njord-chef, der ikke ændrer syn på ombrust fildelingskompleks.

"Det må stå for hans egen regning. Der er ikke nogen, der har begået noget ulovligt her, og vi står stadig bag Jeppe Brogaard Clausen," lyder det fra Njord-boss Lars Lokdam. | Foto: Njord / PR

Den Særlige Klageret har afvist en stribe klager fra advokatfirmaet Njord over dommer og retspræsident ved Retten på Frederiksberg. I flere tilfælde var klagefristen overskredet, lyder det i dommen, som vækker ærgrelse på ledelsesgangen i advokathuset.

"Vi har klaget over en lang række punkter, som bliver afvist under henvisning til fristoverskridelser, og vi synes, at det er ærgerligt, at de ikke behandler det, vi klager over," siger Lars Lokdam, ledende partner i Njord, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier