AdvokatWatch

Njord angriber dommer og retspræsident efter bedragerisigtelse

En byretsdommer på Frederiksberg er direkte årsag til Bagmandspolitiets bedragerisigtelse mod Njord i sag om ulovlige download af film, mener advokatfirmaet, som derfor har klaget til Den Særlige Klageret.

Advokatfirmaet Njord har indbragt dommer og præsident for Retten på Frederiksberg for Den Særlige Klageret. | Foto: Jens Dresling

Advokatfirmaet Njord har indbragt dommer Dan Bjerring og præsident for Retten på Frederiksberg, Christian Lundblad, for Den Særlige Klageret, skriver Berlingske.

Baggrunden er Bagmandspolitiets bedragerisigtelse mod Njord i forbindelse med ombrust sagskompleks om ulovlige download af film.

Klagen bunder i, at der ifølge Njords ledende partner, Lars Lokdam, er mange sammentræf mellem sigtelsen og de argumenter, som Dan Bjerring er kommet med i piratkopisagerne. Dermed mener Lokdam, at Dan Bjerring har "støbt" fundamentet til sigtelsen, skriver Berlingske.

Dan Bjerring ønsker over for Berlingske ikke at svare på kritikken, mens Christian Lundblad afviser beskyldningerne. Tanken om, "at der skulle være en dommer, som sad med nogle særlige sympatier, passer simpelthen ikke", siger Christian Lundblad til Berlingske.

Njord-advokat sigtet for groft bedrageri

Advokater og domstol kritiserer omfattende piratkopisager

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier