AdvokatWatch

Nederlag til Njord i opsigtsvækkende dommerangreb

Den Særlige Klageret afviser samtlige klager fra advokatfirmaet over dommer og retspræsident ved Retten på Frederiksberg i forbindelse med omdiskuteret fildelingskompleks. Juraprofessor kalder dommen "yderst pinlig for Njord".

Njords opsigtsvækkende kritik af to dommere ved Retten på Frederiksberg fejes af bordet ved Den Særlige Klageret. | Foto: Thomas Borberg

Njord går forgæves ved Den Særlige Klageret, som netop har taget stilling til en række klager, som advokatfirmaet har fremsat over dommer og retspræsident ved Retten på Frederiksberg.

"Den klage, der er fremsat af advokat Stefan Reinel (bestyrelsesformand, red.)/Njord Law Firm, afvises," fremgår det af dommen, der er afsagt 10. juni 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier