AdvokatWatch

Advokatformænd: Konkurrencerapport og Metoo-debat sætter aftryk på branchen

Ud over corona er især Metoo-debatten og den kommende konkurrencerapport gennemgående temaer i AdvokatWatchs juleserie, hvor en række bestyrelsesformænd for store advokatfirmaer peger på de vigtigste dagsordener i branchen.

Metoo-debat og konkurrencerapport er blandt de vigtigste dagsordner i advokatbranchen, mener en række bestyrelsesformænd for store advokatfirmaer. | Foto: Jens Dresling

Coronapandemien er den altoverskyggende begivenhed i 2020, men der er derudover flere vigtige dagsordener, som sætter deres aftryk på advokatbranchen både i år og i fremtiden, fortæller en række bestyrelsesformænd for store advokatfirmaer i AdvokatWatchs juleserie.

Den kommende rapport om konkurrencen i advokatbranchen er blandt andet ikke til at komme udenom i bestyrelsesformændenes svar på, hvad de vigtigste dagsordener i branchen er.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier