AdvokatWatch

Djøf vil have kulturændring: "Chikanen kommer ofte fra en partner"

For at komme seksuelle krænkelser til livs overvejer Djøf Advokat at etablere en uafhængig whistleblowerordning. "Tallene er højere, end vi havde regnet med," siger formand om ny undersøgelse af krænkelser i advokatbranchen.

"Advokatbranchen er partnerdrevet og i undersøgelsen kan vi se, at chikanen ofte kommer fra en partner eller en, der er over en i hierarkiet, derfor arbejder vi i Djøf Advokat på muligheden for, at der kan etableres en uafhængig whistleblowerordning," siger Mathias Krarup, formand for Djøf Advokat. | Foto: Morten Holtum

Hver tredje kvindelige jurist og hver ottende mandlige jurist har været udsat for seksuelle krænkelser i advokatbranchen på deres nuværende arbejdsplads. Det viser en ny undersøgelse fra Djøf Advokat.

"Det overrasker os nok ikke, at der er en udfordring i advokatbranchen. Det har man det sidste halve år kunnet se, at der er i mange brancher, så det er der selvfølgelig også i advokatbranchen. Men jeg synes stadig, tallene er høje. For høje. De er højere, end vi havde regnet med," siger Mathias Krarup, formand for Djøf Advokat, i et interview med AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier