AdvokatWatch

Horten-chef: "Det skal være økonomisk attraktivt at være en del af partnerskabet"

SOMMERSTAFETTEN: Strategiproces har ikke været uden diskussioner om uenigheder hos Horten, men partnerkredsen har nu fundet fælles fodslag om vejen frem, fortæller Hortens managing partner i AdvokatWatchs sommerstafet, som ryger videre til Kromann Reumert-boss.

"Den store joker er, hvorvidt den internationale krise er forbigående eller "sætter" sig," lyder det fra Finn Schwarz, managing partner hos advokatfirmaet Horten. | Foto: Horten / PR

Efter diskussioner om strategiske mål er der nu bred enighed blandt partnerne i Horten om vejen frem, og det skal blandt andet være økonomisk attraktivt at være en del af partnerskabet.

Det fortæller Finn Schwarz, ledende partner hos Horten, i AdvokatWatchs serie Sommerstafetten, hvor en række chefer hos de største advokatfirmaer i et skriftligt interview fortæller om året indtil nu og forventningerne til resten af 2020. Til slut sender de på bedste stafetmanér et spørgsmål videre til en topchef i et andet advokatfirma.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier