AdvokatWatch

"Særligt de første år som managing partner skulle jeg lige finde mine ben i rollen"

SOMMERSTAFETTEN: Rollen som ledende partner er både et kæmpe privilegium, men kan også være grænsende til det angstprovokerende, fortæller Plesners managing partner, Tom Kári Kristjánsson, i AdvokatWatchs sommerstafet, som han sender videre til Hortens topchef.

I dag har Plesner-topchef Tom Kári Kristjánsson en større forståelse for, at rollen som managing partner ikke er mere højtidelig end som så. | Foto: PR

Allerede før coronakrisen burde Plesner have sat skub på forandringer, som krisen nu har accelereret.

Det fortæller Tom Kári Kristjánsson, ledende partner hos Plesner, i AdvokatWatchs serie Sommerstafetten, hvor en række chefer hos de største advokatfirmaer i et skriftligt interview fortæller om året indtil nu og forventningerne til resten af 2020. Til slut sender de på bedste stafetmanér et spørgsmål videre til en topchef i et andet advokatfirma.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier