AdvokatWatch

DLA Piper tester ordning med hjemmearbejde i kølvandet på coronakrisen

SOMMERSTAFETTEN: Det har været lettere at foretage nødopbremsningen end at sætte toget i gang igen, lyder det fra DLA Pipers managing partner, Martin Lavesen, som skyder AdvokatWatchs sommerstafet i gang. Han har blandt andet et spørgsmål om ligestilling til Gorrissen-topchef Martin André Dittmer.

"Jeg tror, at vi i andet halvår 2020 fortsat vil se usikkerhed – nye udbrud, frygt for en anden bølge, nervøsitet på aktiemarkedet og virksomheder i vanskeligheder," lyder det fra Martin Lavesen, ledende partner hos DLA Piper. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Nye måder at arbejde på er et af coronakrisens aftryk på erhvervslivet, og hos advokatfirmaet DLA Piper afføder covid-19-pandemien, at medarbejderne i en prøveperiode får mulighed for to dages hjemmearbejde i resten af 2020.

Det fortæller Martin Lavesen, ledende partner hos DLA Piper, i AdvokatWatchs serie Sommerstafetten, hvor en række chefer hos de største advokatfirmaer i et skriftligt interview fortæller om året indtil nu og forventningerne til resten af 2020. Til slut sender de på bedste stafetmanér et spørgsmål videre til en topchef i et andet advokatfirma.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fem byretter tager nu digitalt skridt med ny skifteportal

Ny digital skifteportal, der tirsdag lanceres i fem pilotretter, skal modernisere og forenkle det administrative arbejde med dødsboer. ”Vi har helt klart et efterslæb med digitalisering i domstolene,” lyder det fra it-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier